Kurs

En del av jobben som musiker har vært å lære bort det jeg har brukt 15 år på å lære meg, til andre. Jeg har mye erfaring og bakgrunn fra pedagogikk, via å jobbe som lærer, trener, og selvfølgelig kursholder, og har gode referanser.

Privattimer – Online/fysisk

Privattimer (online):
1 time = 45 min

CORONATILBUD:
1t: 600,-
2-5t: 500,- per time
6t+: 450,- per time

Privattimer fysisk:
750,- per time

Forskuddsbetaling ved bestilling.
Er man flere om å ta kurset, kan prisen per hode reduseres noe.

Rap workshop for fritidsklubber, kulturhus o.l.

4 timer (inkl. spisepause og småpauser)
5.500,- eks. kost og losji.
Arrangør sørger for reise, mat og opphold.

Om kurs:
Nedre aldersgrense 12 år. Ingen øvre! Helst ikke for stort spenn i aldersgrupper, da skolenivå spiller en stor rolle i hva som læres bort og ikke. Er det ønskelig med et kurs for barneskoleelever under 12 år, må dette avklares på forhånd, og kan koste noe mer.

Kurset kan spesifiseres til å handle om forskjellige elementer, som rapteknikk, virkemidler/punchlines, låtskriving, innspilling, introduksjonskurs for nybegynnere, eller mer generelt om rap på flere nivåer.

Alle privattimer krever forarbeid. Skriv en tekst om deg selv, ditt forhold til musikk, hvor lenge du har holdt på med musikk, og helt konkret hva du ønsker å få ut av timen(e). Legg gjerne ved eksempler på hva slags musikk du liker selv, og ting du vil lære deg. Legg ved 3 tekster du har skrevet selv, og gjerne innspillinger av låter du har laget, 2-3 stykker av begge. De kan godt overlappe, men jo mer forskjellig materiale, jo bedre.