Første Sesong

«Første Sesong» er en del av en 4-årsplan. Det er et interaktivt, utforskende og utfordrende konsept som fokuserer på prosess og å prøve ut nye ting innen rapsjangeren. Prosjektet består av fire deler som fordeles på fire år. Dette for å bidra med noe eget til norsk rap, og ikke bare følge de samme rammene som alle andre. For å vokse i rollen som artist skal det prøves, feiles, produseres og utvikles. Med utgivelsesprosjektet «Første Sesong» utfordres måten man gir ut musikk på, og hvordan man involverer publikum i prosessen.

Mye ekstra

Prosjektet vil i tillegg til enkeltlåter, flere EP’er, album og musikkvideoer, inneholde intervjuer, alternative liveopptredener, egne videokonsepter, og annet ekstramateriale.

Flere sesonger

Sesongene er definert av en tidsramme på ett kalenderår, der «Første Sesong» starter januar 2021, «Andre Sesong» starter januar 2022, og «Tredje Sesong» starter januar 2023. I 2024 slippes det et album, som er et produkt av de tre sesongene.

De fleste følgere av norsk rap kjenner Pats via den norske undergrunnsscenen, og ikke minst rapbattles i Skeez TV. Den musikalske CV’en består av samarbeid med flere aktuelle norske artister, eksempelvis singelen «Sette dem på plass» med «Hver Gang Vi Møtes»-aktuelle Tuva Syvertsen. Et samarbeid som også har strukket seg over flere prosjekter tidligere – med blant annet låta «Veit» som fikk premiere hos Ruben Gran på P3, og klatret til 10.plass på Norges Viral 50-liste på Spotify. 

Det musikalske uttrykket har flere inspirasjonskilder, og musikken er en god blanding av OnklP, Vinni, og svenske Chords. Med andre ord; bangin, teknisk, og gjennomført rapmusikk.

– Jeg vil ta med folk på reisen min. Mitt mål er å kose meg med og utforske rap som uttrykk, feire tiden jeg har sammen med lytterne, og gjøre hver utgivelse og konsert til en egenartet opplevelse!