Bio

For følgere av norsk rap ble Pats et storaktuelt navn i battlerap-ligaen Skeez TV. Han fikk flere kamper sendt på VGTV, og er den eneste rapperen i ligaen som har vunnet to tittelmatcher.

Den musikalske CV’en består av samarbeid med flere aktuelle norske artister, eksempelvis singelen «Sette dem på plass» med «Hver Gang Vi Møtes»-aktuelle Tuva Syvertsen. De har samarbeidet på flere prosjekter tidligere, og låta “Veit” fikk premiere hos Ruben Gran på P3, og klatret til 10.plass på Norges Viral 50-liste på Spotify. På tampen av 2019 fikk også Pats tildelt et arbeidssstipend fra Tekstforfatterfondet på 30.000,-

Det musikalske uttrykket til Pats har flere inspirasjonskilder, og musikken er en god blanding av OnklP, Vinni, og svenske Chords. Det er gode historier og fengende melodier, krydret med en god dose rapteknikk.
Live leverer han energisk og uttrykksfullt, og i følge kollega Tuva Syvertsen har Pats aldri spilt en dårlig konsert.

– Jeg vil ta med folk på reisen min. Mitt mål er å kose meg med og utforske rapmusikk, feire tiden jeg har sammen med lytterene, og gjøre hver utgivelse og konsert til en egenartet opplevelse.

Foto: Patrick Engevold (SCHWIN)